Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viktig information! Läs innan du postar
11-06-2014, 11:00 PM, (This post was last modified: 11-06-2014, 11:02 PM by admin.)
#1
Exclamation  Viktig information! Läs innan du postar
Hejsan, i denna del av forumet kan endast verifierade säljare posta säljtrådar.
Vad är en verifierad säljare och hur blir man det?
Det är en trovärdig säljare du kan lita på. Vill du bli en säljare bör du skicka ett privat meddelande till någon av Administratörerna, men notera att du bör har en kundbas och ha ett gott ryckte innan du kontaktar Admin.

Varför? 
Helt enkelt för att du ska kunna känna dig säkrare när du handlar. Är det någon säljare som missköter sig? Kontakta någon Admin om det.

Regler
*Alla beställningar tas i PM
*Gröna (eller röda) en säljare i kommentarsfältet efter avslutat köp. Du kan även ge ett ryckte till honom/henne via dennes profil.
*Gå inte off topic i trådar, uppstår en dispyt så fortsätt ev diskussion i PM. 
*Endast smällare och dylikt tillåts att sälja. asdf

Anonymitet
Inga uppgifter sparas om dig, din IP syns inte ens för Administratörerna. Allt går via en lokal proxy, därav får exakt alla användare en och samma IP adress, som då inte kan kopplas till dig. Men detta betyder inte att du kan uppföra dig hur du vill, missköter du dig riskerar du en bannlysning.

Vi på Pyroteknikerna tar inget som helst ansvar för vad som säljs, hur det används, ev skador på person eller om du blir lurad. ALLT sker på egen risk och uppstår problem, ta det med säljaren direkt. Gå ej till en Admin.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)